неділю, 14 червня 2015 р.

Наречена в Індії не вийшла за нареченого, що не вміє рахувати

Індійські весілля часто організовуються сім'ями молодят, які не мають можливості дізнатися один одного до церемонії одруження.
В індійському штаті Уттар-Прадеш наречена пішла з церемонії одруження через те, що її майбутній чоловік не зміг вирішити елементарну математичну задачку.
Як повідомляє поліція штату, наречена попросила нареченого скласти 15 і 6. Коли він відповів "17", вона скасувала весілля.
Як повідомляють, сім'я нареченого намагалась вмовити її повернутися, але, тепер уже колишня, наречена відмовилася, пославшись на те, що її колишній наречений виявився неписьменним.
Представник місцевої поліції повідомив, що поліціянти виступили в якості посередників при залагодженні конфлікту, в результаті чого обидві сторони повернули весільні подарунки.
Більшість шлюбів в Індії організовується сім'ями молодих, при цьому наречений і наречена часто не мають можливості провести один з одним навіть короткий час до весілля.
"Але прямо перед початком шлюбної церемонії Лавли дізналася, що Рам Баран неписьменний, і відмовилася виходити заміж", -розповідає індійський представник закону.
Мохарєв Сингх розповів агентству Ассошіейтед прес, що сім'я нареченого тримала сім'ю нареченої в невіданні щодо його поганої освіти.
"Навіть першокласник зміг би відповісти на це питання", - сказав батько нареченої.
У лютому інша індійська наречена змінила нареченого прямо на шлюбної церемонії після того, як у нього почався несподіваний напад епілепсії.
Тоді повідомлялося, що наречений приховував від своєї майбутньої дружини та її сім'ї свою хворобу.

Немає коментарів:

Дописати коментар